tiistai 6. toukokuuta 2014

Hilma-prinsessan kauneusunet

Hilma tykkää ottaa kauneusunia pitkin päivää. Mieluisin paikka on tietenkin meidän sängyssä. Hilma sai alun perin nukkua sängyssämme joka yö, mutta nyt viimeisen viikon ajan olemme vieroittaneet Hilmaa pois sängystä ennen kuin vauva syntyy. Vieroitus on sujunut yllättävän hyvin. Hilma nukkuu usein noin puolet yöstä makuuhuoneen karvamaton päällä ja jossain vaiheessa yötä yleensä siirtyy alakerran sohvalle nukkumaan. Alkuunsa sängyn laitaa vasten hyppelyä ja kitinää oli paljon, mutta se on onneksi vähentynyt nopeasti ja Hilma vaikuttaa ihan tyytyväiseltä uuteen järjestelyyn. Tässä vielä pikku-prinsessan unihetkiä sängystä.

Hilma-prinsessa: "Krooh..."

"Mulla on kauneusunet kesken. Onko jotain tärkeätä asiaa?"

"Ai mitä? Ai, että olen tosi kaunis. No tottakai."

"Nämä kauneusunet ovat tosi tärkeitä, jotta pysyn näin nättinä.
Joten älähän häiritse, niin saan jatkettua uniani."

2 kommenttia:

  1. Hei! Törmäsin sattumalta teidän blogiinne ja se on AIVAN ihastuttava! :) Tuli heti bloggausvfiilis itellekkin takasin, se jäi hieman tauolle kun jouduin päästämään toisen koiristani ikiuneen... Hilma pelasti päivän! :) Tämä blogi menee ehdottomasti seurantaan! Hauskaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, voi kun mukava kuulla, että Hilman blogi toi iloa päiväänne. Meillä kävi myös ikävästi edellisen bulldogin kanssa, joka kuoli anestesiakomplikaatioon viime joulukuussa (http://helmi-bulldog.blogspot.fi/). Hilma on nyt tuonut uutta iloa koiramaisuudellaan. Hauskaa kesän jatkoa sinnekin! :)

      Poista

Olisi ihanaa, jos annat palautetta ja kommenttia...